Palletopslag-Assen.nl

Home  |  Offerte Contact  |  FAQ  |  Voorwaarden

palletopslag

Verzenden

Wij leveren oplossingen voor het verzenden van de goederen die bij ons opgeslagen staan. Van pakket tot pallet, van Nederland tot een groot deel van Europa; wanneer het uw wegtransport betreft kunnen wij u snelle transittijden tegen een gunstig tarief bieden. Onze wegtransport mogelijkheden zijn onderverdeeld in de volgende transport diensten:

Binnenlandse distributie
Door middel van een slim logistiek netwerk bieden wij u fijnmazige distributie. Effectief, efficiënt en tegen scherpe tarieven verzorgen wij uw wegtransport. Onze klanten ontvangen goede en snelle service, ongeacht waar hun zending binnen Nederland vandaan komt en waar deze ook naar toe moet. Wij regelen uw binnenlandse wegtransport tot in de puntjes.

Internationaal transport
Met ons internationaal wegtransport verzorgen wij uw zendingen van A naar B, waar dan ook in de EU. Dit transport gebeurt door geselecteerde partners die als expertise de door u gewenste bestemming hebben. Zo weten we altijd de voor u juiste oplossing te creëren. Wegtransport op het hoogste niveau. Snel, stipt en slim.