Palletopslag-Assen.nl

Home  |  Offerte Contact  |  FAQ  |  Voorwaarden

palletopslag

Opslag

Palletopslag-Assen.nl beschikt op dit moment over meer dan 500 palletlocaties. De lokatie beschikt over diverse interne transportmiddelen. Wij garanderen dus ook een zeer snelle interne afhandeling van uw zendingen. Onze locatie is goed bereikbaar met groot transportmaterieel, is voorzien van alarm en videobewaking.

Taireven palletopslag
< 10 palletplaatsen, per week of gedeelte van een week, per stuk €  2,50.
10-50 palletplaatsen, per week of gedeelte van een week, per stuk € 2,-.
51-100 palletplaatsen, per week of gedeelte van een week, per stuk € 1,75.
>100 palletplaatsen, per week of gedeelte van een week, per stuk € 1,50.

In- of uitslag € 1,50 per pallet, met een minimum van € 3,00 per keer.

Opslagunits
opslagunitsNaast de palletopslag zijn er ook opslagunits in verschillende afmetingen waar u losse goederen of dozen kunt opbergen. Elke unit is voorzien van een slot. De hal waarin de units zich bevinden is voorzien van alarm en videobewaking. U beschikt over een eigen toegangssleutel en alarmcode waarmee u 7 dagen per week tussen 07.00 uur en 22.00 uur toegang heeft tot uw unit.

Opslagunit inclusief verwarming (minimaal 10 graden) bij een jaarcontract:
24 m2   -   €    144,00 per maand
39 m2   -   €    234,00 per maand
45 m2   -   €    273,00 per maand
48 m2   -   €    288,00 per maand
ca. 160 m2 (eigen ingang en met roldeur) - €  795,- per maand.
Bij een huurperiode korter dan een jaar 10% toeslag.

Heeft u tijdelijk of permanent meer opslagruimte nodig? Omdat wij beschikken over de juiste ervaring op het gebied van opslag en voorraadbeheer kunnen wij u als klant optimale service verlenen. Wij bieden onderdak aan pallets of stukgoed. Uw goederen worden professioneel en vakkundig opgeslagen tegen de juiste prijs. We besteden zorg aan de kwaliteit, veiligheid en netheid van onze opslagfaciliteiten.

Palletopslag-Assen.nl is zeer ervaren in het verzorgen van logistieke werkzaamheden ten behoeve van diverse opdrachtgevers. We beperken ons niet alleen tot professionele opslag en handling van goederen, maar wij kunnen ook diverse aanvullende diensten verzorgen.

De logistieke en administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd door gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever worden, naast de gebruikelijke inslag, opslag en uitslag, de volgende werkzaamheden verricht: